Un fost atacant al lui Dinamo și-a anunțat retragerea

Un fost atacant al lui Dinamo și-a anunțat retragerea

Atacantul Mircea Axente și-a anunțat retragerea din fotbal la 34 de ani.

El a fost legitimat ultima dată în liga a doua a României, la Poli Timișoara.

„Sunt mai multe motive, dar în principal e vorba de uzura la care am ajuns, după o carieră plină de cantonamente, nu am avut niciun stagiu ratat. Am jucat an de an, peste 25-30 de meciuri peste tot unde am fost şi asta s-a simţit foarte mult în ultima perioadă. Am decis că e mai bine să închei acum. M-am gândit şi la faptul că e în timpul campionatului, dar e pauza aceasta şi ar mai fi poate timp ca clubul să se acopere pe postul de atacant. Până la urmă şi dacă nu face acest lucru, sunt jucători care pot evolua acolo şi o pot face bine. Sunt mulţi jucători tineri. M-am gândit şi la acest aspect, să le las locul lor, pentru că din ce am văzut sunt jucători buni, care pot să fie foarte buni şi nu doar pentru Liga 2”, a declarat Mircea Axente, potrivit BanatulAzi.

ADVERTISING

In România, Axente a jucat pentru FC Politehnica (fosta FC Timişoara), CFR Timişoara, FCM Reşiţa, CS Buftea, Gloria Buzău, Oţelul Galaţi, Dinamo Bucureşti, Viitorul Constanţa, ASA Tg. Mureş, Gaz Metan Mediaş, FC Botoşani, „U” Cluj şi Politehnica Timişoara.

De asemenea, a fost legitimat și la următoarele echipe din străinătate: PGS Ermis Aradippou (Cipru), Maccabi Netanya (Israel) şi Al-Faisaly Football Club (Arabia Saudită).

Axente a marcat 41 de goluri în cele 191 de meciuri disputate în prima ligă a României.

ADVERTISING

Are în palmares două Supercupe ale României și una în Cipru.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!