Dennis Man, taxat vehement de Anghel Iordănescu: Nu știu dacă merită respect

Dennis Man, taxat vehement de Anghel Iordănescu: Nu știu dacă merită respect

Fostul mare antrenor Anghel Iordănescu a avut o reacție vehementă la adresa lui Dennis Man.

Iordănescu s-a arătat iritat de faptul că Dennis Man i-a răspuns lui Viorel Moldovan, care îl criticase public pentru că a declarat că ascultă manele.

”Dennis Man trebuie să răspundă pe teren cu goluri, după ce are peste 70 de meciuri la echipa națională. Ceea ce au prestat până acum jucătorii naționalei nu știu dacă merită respect!

Respect merită Gabi Balint, Răzvan Raț, Neluțu Sabău, Viorel Moldovan, jucători care au făcut performanță. În ultima vreme cei de la echipa națională nu au avut performanțe. Iar eu îi ascultam la națională pe Hagi și pe Balint, cântau foarte frumos!”, a spus Anghel Iordănescu la Digi Sport.

ADVERTISING

Dennis Man a fost taxat anterior și de Viorel Moldovan, duăa ce a declarat că 20 din ultimele 30 de melodii pe care le-a ascultat sunt manele.

”Eu n-am nimic împotriva acestui gen de muzică, dar stau să mă gândesc unde ești ca intelect când tu afirmi asta, că iubești să asculți manele. Băi, omule, unde suntem?

N-am nimic cu copilul, fiecare să asculte ce gen de muzică vrea, nu mă deranjează, și mie îmi plac anumite manele, dar cum să te motivezi ascultând manele? Serios acum, sunt depășit de situația asta”, a transmis Viorel Moldovan.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ulterior, Man a spus că nu înțelege de ce este o problemă că ascultă manele.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!