Un antrenor de top din Europa, amenințat cu moartea

Un antrenor de top din Europa, amenințat cu moartea

Antrenorul echipei Bayern Munchen, Julian Nagelsmann, spune că a primit nu mai puţin de 450 de ameninţări cu moartea după ce bavarezii au fost eliminaţi în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal de către Villarreal, scrie DPA.

”Am primit astfel de mesaje ameninţătoare pe reţelele de socializare, dar le primesc mai mereu, după fiecare meci, fie că învingem sau pierdem. Unele mesaje o au ca ţintă pe mama, ceea ce este înfiorător. Nu înţeleg deloc astfel de mesaje, dar oamenii pot scrie ce vor. Sigur, pot fi raportate, dar nu am timp de asta”, a spus tehnicianul lui Bayern Munchen.

ADVERTISING

Villarreal a produs o surpriză foarte mare şi a eliminat-o pe Bayern Munchen, marţi seara, după 1-1 pe Allianz Arena, reuşind calificarea în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal.

''Submarinul galben'', care s-a impus în tur cu 1-0, va juca pentru a doua oară în semifinalele Champions League, după ediţia 2006.

În penultimul act, Villarreal o va înfrunta pe Liverpool.

În Bundesliga, Bayern Munchen, campioana en titre, este lider, cu 69 puncte după 29 de etape, la 9 puncte de a doua clasată, Borussia Dortmund, şi va juca sâmbătă, în deplasare, cu Arminia Bielefeld (locul 16). 

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇