Un an de la ultimul meci oficial jucat de Simona Halep: "Mă așteptam să primesc decizia mult mai repede"

Un an de la ultimul meci oficial jucat de Simona Halep: "Mă așteptam să primesc decizia mult mai repede"

Simona Halep (31 de ani), suspendată provizoriu pentru dopaj în octombrie 2022, a jucat ultimul meci oficial în urmă cu un an.

Ultimul meci oficial jucat de Simona Halep a avut loc pe 29 august 2022, în primul tur la US Open 2022, pierdut în fața Dariei Snigur, 2-6, 6-0, 4-6.

De atunci, Simona nu a mai apărut pe teren în niciun meci oficial, după ce a fost depistată pozitiv la roxadustat în urma unui control doping efectuat la ultimul turneu de Mare Șlem din 2022.

Sportiva așteaptă deja de aproape un an un verdict oficial în procesul de dopaj care a început după testul picat la US Open 2022. Audiată la Londra la finalul lui iunie, Simona este în continuare în așteptare, deși verdictul trebuia să vină în primele două săptămâni de la audiere.

ADVERTISING

Simona Halep a vorbit recent despre situația în care se află și a spus că se aștepta să primească mai repede verdictul în privința pedepsei sale.

„A fost un caz destul de dificil. Acolo la audieri echipa mea a fost extraordinară. Alături de toți experții pe care i-am avut. Au fost puternici și apărarea a fost foarte bună: adevărul. Întotdeauna e mai ușor când spui adevărul. Am simțit că totul o să fie bine.

Mă așteptam să primesc decizia mult mai repede. Din câte știu, în regulament sunt trei săptămâni. Se fac două luni și nu am primit nicio știre despre decizie. M-am antrenat din greu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Sunt motivată și îmi doresc să revin cât mai repede pe teren, dar am primit o veste de la avocatul meu că până la final de august nu o să primesc nicio decizie. Sunt dezamăgită de acest lucru. E prea mult să aștept după o decizie. Nu am ce să fac și va trebui să aștept”, a spus Simona Halep, într-un interviu pentru Eurosport.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!