Trei schimbări în echipa de start a României anticipate pentru partida cu Lituania, din Liga Națiunilor

Trei schimbări în echipa de start a României anticipate pentru partida cu Lituania, din Liga Națiunilor

România va da piept cu Lituania marți seara, de la 21.45, în a patra rundă din Nations League, după un start fulminant de stagiune, cu trei victorii din tot atâtea meciuri și cu 9 goluri marcate.

Trupa lui Mircea Lucescu a încasat doar un singur gol, chiar de la Lituania, pe teren propriu, tricolorii urmând să plece de la Larnaca către Kaunas pe parcursul zilei de duminică.

Se anticipează mai multe schimbări în echipa de start, una fiind certă, e vorba de scoaterea lui Nicușor Bancu, cel care va fi suspendat, în locul său urmând să intre Alexandru Chipciu de la lidera Ligii 1, U Cluj.

ADVERTISING

Ilie Dumitrescu, atacantul legendar al naționalei României, simte că reputatul Mircea Lucescu va muta de 3 ori în primul 11 în ce privește jocul cu balticii: „Va începe meciul cu Mitriță. L-a lăsat pe Mihăilă pe teren tot meciul, iar el chiar a fost activ. A și driblat...Meciul a fost câștigat în prima parte, de asta am spus că aș fi menajat dintre jucători. Dar acum lucrurile sunt foarte clare pentru mine. O să-l vedem pe Alibec titular, o să-l vedem pe Mitriță titular.

Și mai e o chestie. I-a dat ceva minute lui Chipciu... îl pregătește, pentru că Bancu nu va juca. Vor fi ceva schimbări, cred că 3 sau 4. Probabil 3. Cred că vor fi menajați 3 jucători, la cum a lăsat meciul să curgă. El cred că a avut deja pregătită o formulă pentru astăzi și alta pentru meciul cu Lituania”, a declarat Dumitrescu la televiziunea Digisport, în cadrul emisiunii „DigiSport Special”.

ADVERTISING

Meciul cu Lituania are loc marți seara de la 21,45, urmând să fie LIVE text pe SpotMedia.ro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!