Transferul spectaculos pe care FCSB vrea să-l facă în vară: "Are niște calcule simple și ușor de înțeles"

Transferul spectaculos pe care FCSB vrea să-l facă în vară: "Are niște calcule simple și ușor de înțeles"

FCSB are în plan să facă un transfer important în vară.

Mihai Stoica dezvăluie că Gigi Becali intenționează să-l aduca pe Deian Sorescu, dar doar dacă gruparea „roș-albastră” va câștiga titlul.

Finanțatorul vicecampioanei României l-ar dori pe Sorescu încă de pe acum, însă sub formă de împrumut. O condiție cu care formația de care aparține mijlocașul dreapta române în vărstă de 25 de ani, Rakow Czestochowa, nu pare a fi de acord.

"Un jucător pe care l-am dorit, dar, dacă nu se poate realiza, nu se poate. Noi nu ne aşteptăm să aducem vreun jucător în această iarnă, noi ne dorim foarte tare să nu se accidenteze vreun jucător. Clauza de cumpărare e foarte mare, clar e un jucător pe care doreşti să îl cumperi. Gigi nu mai vrea să dea bani acum. Vrea să îl cumpere dacă ia campionatul, are nişte calcule simple şi uşor de înţeles", a anunțat Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

"(n.r. mai există şanse?) Eu cred că nu… sau, mă rog, eu ştiu cum gândesc cei din Polonia? Vom vedea, noi suntem deschişi. Dacă nu se face, oricum nu contam pe asta", a adăugat oficialul lui FCSB.

1,5 milioane de euro este clauza de reziliere a contractului pe care Deian Sorescu îl are cu formația poloneză Rakow Czestochowa.

19 meciuri a jucat anul acesta Deian Sorescu, în care a reușit două goluri și a oferit o pasă decisivă.

El este evaluat la 1,5 milioane de euro de site-ul transfermarkt.com.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇