Transferul lui Denis Haruț la FCSB a picat în miez de noapte, deși jucătorul oferise primul interviu în cantonamentul roș-albastru - surse

Transferul lui Denis Haruț la FCSB a picat în miez de noapte, deși jucătorul oferise primul interviu în cantonamentul roș-albastru - surse

Telenovela transferului lui Denis Haruț de la FC Botoșani la FCSB nu e nici pe departe încheiată, deși sâmbătă seara fundașul dreapta a ajuns la Berceni la baza grupării roș-albastre și a oferit și prima declarație ca jucător al lui FCSB.

Se pare însă că între Haruț și FCSB nu s-ar fi semnat niciun contract, chiar dacă fundașul a ajuns ieri la ora 22 la baza din Berceni, acolo unde era așteptat de președintele Valeriu Argăseală, pentru a se pune la punct ultimele detalii.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Primele declarații ale lui Denis Haruț, după transferul de la FC Botoșani la FCSB

Mutarea totuși a picat la miezul nopții, dar asta nu pentru că ar fi apărut probleme între cele două cluburi, ci pentru că lui Haruț nu i-ar mai fi convenit anumite clauze din contract și a refuzat să mai semneze, după cum anunță cei de la Sport.ro.

Gigi Becali i-a mai dat câteva zile de gândire lui Haruț în vederea unei hotărâri definitive.

Internaționalul de tineret fusese inițial cumpărat de la FC Botoșani de către FCSB pentru suma de 650.000 de euro.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Mircea Lucescu ia o poziție dură după ce Marius Șumudică a fost ținta unui atac rasist: „Turcii ar trebui să nu uite un lucru!”

Un fost antrenor al lui Roger Federer vorbește despre șansele lui Rafa Nadal de a triumfa la Australian Open: E clar favorit, însă cu o singură condiție

O nouă variantă a coronavirusului, depistată în Japonia. Un motiv în plus să ne vaccinăm cât mai repede

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.