Primele declarații ale lui Denis Haruț, după transferul de la FC Botoșani la FCSB

Primele declarații ale lui Denis Haruț, după transferul de la FC Botoșani la FCSB

Denis Haruț este noul transfer al celor de la FCSB, fundașul cumpărat de la FC Botoșani ajungând sâmbătă seara în baza de la Berceni a clubului lui Gigi Becali pentru a semna contractul cu gruparea roș-albastră.

Becali s-a înțeles cu patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, pentru suma de 650.000 de euro, în vederea achiziționării fundașului dreapta de 21 de ani, internațional român de tineret.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

FCSB a ofertat un jucător de la Viitorul: Răspunsul dat de Gică Hagi

Haruț a ajuns sâmbătă la București, a semnat actele prin care devine oficial jucătorul formației FCSB și iată ce a declarat în fața presei prezente la baza clubului patronat de latifundiarul din Pipera:

”Au mai fost câteva detalii de pus la punct. Mă bucur că am rezolvat. Este un moment foarte important pentru cariera mea. Am trăit cu intensitate aceste momente. Mă bucur că acum totul este ok. E un pas înainte în cariera mea. Sper să arăt ce am demonstrat și la Botoșani. Sunt pregătit să joc pe orice post, încerc să-mi fac treaba indiferent undeva voi juca. Sper să nu dezamăgesc. Mă simt mai bine pe poziția de fundaș central.

Aștept cu nerăbdare să încep. Marius Croitoru mi-a spus să fac ce simt eu și că e un pas mare în cariera mea. Nu am teamă de critici. Sunt foarte puternic. Mă bucur că roadele muncii mele se văd acum”, au fost declarațiile lui Denis Haruț.

Este al doilea transfer pe care FCSB îl face în această iarnă, după ce l-a adus și pe Risto Radunovici de la Astra Giurgiu, fundaș stânga.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

CFR Cluj are o mare problemă: Iordănescu, obligat să caute noi soluții

Premierul Florin Cîțu a decis viitorul lui Gică Popescu

Încotro mergem noi, domnule ministru?

Reguli fără precedent la Australian Open: Jucătorii riscă să fie arestați sau deportați

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.