Tim Sherwood face o declarație plină de sinceritate la adresa lui Radu Drăgușin

Tim Sherwood face o declarație plină de sinceritate la adresa lui Radu Drăgușin

Tim Sherwood, fost fotbalist englez și antrenor la Tottenham, a tras o concluzie în privința lui Radu Drăgușin după ce l-a văzut jucând în Fulham – Tottenham 3-0.

Titular în premieră la Tottenham, în Premier League, după ce Micky van de Ven s-a accidentat, Radu Drăgușin n-a avut parte de meciul pe care și-l dorea. Echipa a pierdut cu 3-0, iar la primul gol fundașul român nu a stat foarte bine lângă adversar.

Cu această ocazie, Tim Sherwood, fost fotbalist în Premier League și fost antrenor al lui Tottenham, Sherwood a analizat prestația lui Drăgușin și a subliniat faptul că românul nu s-a descurcat bine la primul gol încasat de Spurs. Totutși, el a spus că, în opinia sa, Drăgușin va fi un jucător foarte bun pentru Tottenham în viitor.

ADVERTISING

"E o pasă grozavă dată de Robinson. Drăgușin decide să facă pasul în față la momentul nepotrivit. Exact acel spațiu în plus de care avea nevoie Muniz. Nu-l scot vinovat pe Drăgușin, dar s-a simțit lipsa lui Van de Ven, primul gol nu s-ar fi întâmplat.

Dar, băiatul tocmai a venit în Premier League, trebuie să-i dăm timp. Nu spun că a jucat prost, în niciun caz, dar are nevoie de timp. Cred că se va transforma într-un jucător foarte bun pentru Tottenham", a declarat Tim Sherwood, citat de presa britanică.

ADVERTISING

Tim Sherwood a antrenat-o pe Tottenham în perioada decembrie 2013 - mai 2014.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!