Suporterii din DDB anunță că toate salariile au fost achitate la Dinamo: „Pornim iar la război”

Suporterii din DDB anunță că toate salariile au fost achitate la Dinamo: „Pornim iar la război”

Oamenii din programul suporterilor clubului în alb și roșu, DDB, ”Doar Dinamo București” au oferit duminică o veste excelentă pentru jucători, anunțând că startul de sezon îi va găsi pe fotbaliști cu conturile pline.

Conducătorii grupării au emis un comunicat de presă în care au stipulat mai multe noutăți survenite în ultimele ore la clubul bucureștean.

În plus, pe lângă salariile achitate, s-a mai plătit și restul de bani pentru primirea licenței, circa 230.000 de euro.

„Am pus clubul la adăpost, prin declanșarea procesului de insolvență în regim de urgență. Negocierile eșuate cu avocații jucătorilor spanioli, care nu concep să renunțe la nici măcar 1 cent din contractele clienților, însemnau falimentul pentru Dinamo. Datoria cumulată, de peste 1 milion €, care trebuia plătită integral, pentru deblocarea transferurilor, ne-a obligat să facem pasul pe care ne-am fi dorit să-l evităm. DDB a adus la Dinamo una dintre cele mai tari firme de insolvență din România și împreună am pornit pe un nou drum, la capătul căruia vom avea un club sănătos, fară datorii și gata pentru performanță!

Coregrafia pregatita de Dinamo la meciul cu FCSB 18.02.2018

Am adus un președinte executiv capabil. În doar două săptămâni, susținut de DDB, Iuliu Mureșan a pus la punct noua echipă cu care vom porni pe drumul ăsta, luni. Dinamo are director sportiv, antrenor, medici, preparator fizic, maseori, stafful e aproape complet. Și spunem “aproape”, pentru că vor mai veni profesioniști, Dario vrea să aducă inclusiv un tactician. DDB a achitat restul de plată pentru licență. (230.000 €). Împreună am achitat restanțele la chiriile pentru terenurile de la baza Granitul, pe care se antrenează copiii lui Dinamo. DDB a virat în club fonduri pentru plata salariilor, așa că jucătorii vor începe campionatul cu bani în conturi”, se arată în sus-amintitul comunicat.

ADVERTISING

Dinamo va începe noul sezon de Liga 1 luni seara într-o partidă cu FC Voluntari, LIVE pe SpotMedia.ro de la ora 20.30.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Horia Tecău a fost învins în finala ATP de la Hamburg, după o desfășurare dramatică a partidei

Reducere salarială drastică în viitorul contract al lui Ronaldo la Juventus. Ar câștiga de trei ori mai puțin în comparație cu Leo Messi

Israelul are peste 1.000 de cazuri de Covid pe zi, prima oară după 4 luni. Premier: Eficacitatea vaccinurilor împotriva variantei Delta e mai slabă decât am sperat

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!