Horia Tecău a fost învins în finala ATP de la Hamburg, după o desfășurare dramatică a partidei

Horia Tecău a fost învins în finala ATP de la Hamburg, după o desfășurare dramatică a partidei

Horia Tecău a pierdut finala ATP disputată pe zgura de la Hamburg, acolo unde a făcut pereche alături de germanul Kevin Krawietz.

Cei doi, favoriți 1 la Hamburg, turneu unde la feminin a câștigat săptămâna trecută românca Gabriela Ruse, au fost învinși în ultimul act de favoriții numărul 2, Puetz/Venus, Germania/Noua Zeelandă.

Scorul a fost 6-3, 6-7, 10-8, după o oră și 43 de minute de joc.

Setul doi a fost unul incredibil, căci de la 5-1 pentru Puetz și Venus, Tecău și partenerul său german au revenit miraculos și au împins partida către un tiebreak pe care apoi l-au și câștigat la 3. La 5-4, favoriții doi au și ratat o minge de meci.

Chiar dacă au început cu scorul de 3-0 în super tiebreak, Puetz și Venus au fost iar egalați, s-a făcut 5-5, apoi 6-6, iar de aici capii de serie 2 s-au dus spre un 9-6 decisiv.

ADVERTISING

Tecău și Kevin au mai salvat două mingi de meci, dar a fost tot ceea ce mai puteau face într-o finală absolut dramatică.

Turneul de la Hamburg a fost dotat cu premii în valoare totală de 1.030.900 de euro. Perechea româno-germană şi-a asigurat un cec de 24.970 de euro şi 300 de puncte ATP la dublu, după acest eșec din finală.

Tecău, în semifinale la Halle

Este a patra finală disputată de român împreună cu noul său partener, a doua pe zgură. Ei au câștigat înainte de Wimbledon turneul pe iarbă ATP 500 de la Halle, tot din Germania.

ADVERTISING

Au mai fost învinși în ultimul act de la Rotterdam pe hard și Barcelona, pe zgură.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Unde va evolua FCSB pe teren propriu în marele derbi cu Universitatea Craiova, după ce a făcut o cerere pentru stadionul ”Arcul de Triumf” - presă

Ionuț Radu a apărat două penaltiuri pentru Inter Milano (Video)

România seamănă din ce în ce mai mult cu un zgârie-nori fără fundație

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!