Superliga: Universitatea Craiova învinge la Sepsi și devine lidera clasamentului

Superliga: Universitatea Craiova învinge la Sepsi și devine lidera clasamentului

Gruparea olteană Universitatea Craiova s-a impus în dificila deplasare de la Sepsi OSK, scor 2-1, în prima partidă a zilei de duminică din etapa cu numărul 5 a sezonului competițional 2024/2025.

Mitriță a semnat golurile oaspeților craioveni, în timp ce pentru gazde a egalat la unu la un moment, minutul 69, fostul atacant al lui CFR Cluj, Gabi Debeljuh, din Croația.

Craiova a terminat în 10 oameni, după eliminarea lui Crețu din prelungirile partidei. Mitriță s-a aflat în zi mare azi la Sfântu Gheorghe, iar dubla sa a dus Craiova pe primul loc. Primul gol a venit după un lob superb în minutul 31, la primul șut pe poartă al partidei.

GOOL Universitatea Craiova. Mitriţă, "scăriţă" în poarta lui Sepsi

Mitriță a făcut spectacol și pe final de joc, când la 1-1, în minutul 82, a șutat superb în cros, sub transversală, spre vinclu, pentru a parafa unul dintre cele mai bune jocuri ale sale de când este la Știința.

ADVERTISING

Craiova vine pe 1 cu 11 puncte, la egalitate cu Oțelul, dar cu un golaveraj mai bun, în timp ce Sepsi ocupă locul 4, cu 8 lungimi.

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly - Oteliţă, Ciobotariu, Ninaj, F. Ştefan - Alimi, Mino, Kallaku - Neskovic, Debeljuh, Breij.

Universitatea Craiova: L. Popescu - Vlădoiu, Maldonado, Sierra Perez, Ndong - Oshima, Mekvabishvili - Baiaram, Mitriţă, Paradela - Koljic.

Arbitru: Radu Petrescu.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!