Superliga: Universitatea Craiova învinge CFR Cluj după un meci în care Dan Petrescu și-a vărsat nervii pe brigada de arbitri

Superliga: Universitatea Craiova învinge CFR Cluj după un meci în care Dan Petrescu și-a vărsat nervii pe brigada de arbitri

Universitatea Craiova a dispus în deplasare de CFR Cluj, scor 2-0 în derbiul rundei curente de Superliga, în noul sezon 2024/2025.

Primul gol marcat a fost cel al bosniacului Elvir Koljici în minutul 52, după o lovitură de cap superbă și imparabilă pentru Sava. Golul a venit după eliminarea lui Kamara din minutul 45, la gazde, Kamara care a văzut în prelungiri al doilea galben din partea arbitrului Bîrsan.

Golul secund a fost semnat de Alexandru Mitriță în minutul 95. Eliminarea lui Kamara a stârnit un val de revoltă din partea antrenorului Dan Petrescu, care a avut o ieșire total necontrolată la adresa brigăzii de arbitraj, fiind cu greu potolit de colaboratorii săi. Acesta a adresat cuvinte dure, gesticulând nervos și pornind amenințător în direcția arbitrilor care se îndreptau către vestiare.

ADVERTISING

Kamara a văzut al doilea cartonaș galben în urma unei intrări extrem de dure la Luis Paradela.

CFR Cluj continuă să nu convingă, după acel egal tot de acasă cu obscura Neman Grodno din Belarus. Iar Craiova lui Gîlcă face 7 puncte și e noua lideră din Liga 1, e drept că la egalitate cu Sepsi și Oțelul.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!