Superliga: CFR Cluj obține doar o remiză în deplasare cu Sepsi și ratează șansa să urce pe primul loc

Superliga: CFR Cluj obține doar o remiză în deplasare cu Sepsi și ratează șansa să urce pe primul loc

Sepsi și CFR Cluj au remizat, scor 2-2, în etapa a 29-a din Superliga României, penultima înaintea de play-off și play-out.

Sepsi – CFR Cluj 2-2
Au marcat: Tamaș 10, Șafranko 74 / Yuri 31, Janga 36

Meciul între două echipe de play-off, Sepsi și CFR Cluj, s-a terminat nedecis la Sfântu Gheorghe, 2-2, după o primă repriză în care s-a marcat de trei ori.

Mark Tamaș a deschis repede scorul pentru Sepsi și a aprins speranțele unei victorii care să asigure calificarea matematică în play-off-ul Superligii. Doar că n-a fost așa. Campioana României s-a trezit repede! CFR Cluj a marcat de două ori în cinci minute, prin Yuri (31) și Janga (36), astfel că a intrat în avantaj la pauză.

ADVERTISING

Repriza a doua a fost una disputată. Pavol Șafranko a reușit să egaleze și, deși a mai avut ocazii, Sepsi n-a reușit să înscrie golul victoriei izbăvitoare pentru play-off.

S-a terminat 2-2 la Sfântu Gheorghe, iar CFR Cluj a ratat, la rândul său, șansa să urce pe primul loc în clasament.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, CFR Cluj ocupă locul doi în clasament (60 de puncte), la unul singur în spatele liderului Farul și la șase distanță de urmăritoarea FCSB. Rapid, pe patru (52), U Craiova (51) și Sepsi (42 de puncte) completează în acest moment primele șase locuri, toate de play-off.

ADVERTISING

Distanța lui Sepsi față de FCU Craiova 1948, echipa de locul șapte, e doar de două puncte cu o etapă înainte de play-off, astfel că totul se va decide în meciurile decisive. Sepsi întâlnește FCSB, pe Arena Națională, în timp ce FCU Craiova 1948 merge pe terenul lui Hermannstadt.

Au evoluat echipele:

Sepsi: Niczuly - Bălașa (Dimitrov 62), Ninaj, Tamaș, Dumitrescu - Ștefănescu (I. Gheorghe 70), Păun, F. Junior (Papa 57), Matei - Șafranko, Tudorie (Rondon 70)
CFR Cluj: Scuffet - Braun, Kolinger, Yuri, Camora - Deac (Cvek 78), Boateng, Muhar (Hoban 86), Krasniqi (Yeboah 86) - Petrila (Fică 78), Janga

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!