CFR Cluj transferă un fotbalist care a jucat la Manchester City, Everton sau Galatasaray

CFR Cluj transferă un fotbalist care a jucat la Manchester City, Everton sau Galatasaray

CFR Cluj e aproape să dea o lovitură de imagine și să transfere un fotbalist cu CV impresionant, care a jucat la echipa mari din Europa.

Dan Petrescu primește, la CFR Cluj, un jucător cu un CV impresionant pentru Superligă. Atacantul brazilian Joao Alves de Assis Silva, cunoscut ca Jo (35 de ani), e la un pas să semneze cu CFR Cluj.

"Bursucul" Petrescu e încântat de ideea de a-l antrena pe Jo, despre care site-ul gsp.ro scrie că e aproape să semneze cu CFR Cluj. Potrivit sursei citate, brazilianul Jo e așteptat, vineri, la Cluj și urmează să semneze - în zilele următoare - cu campioana României.

ADVERTISING

Ultima dată, brazilianul Jo a jucat la Ceara, în prima ligă din Brazilia, dar s-a despărțit de echipă în decembrie 2022. De-a lungul carierei, Jo a evoluat pentru echipe precum ȚSKA Moscova, Manchester City, Everton, Galatasaray, mai multe echipe din Brazilia, China și Japonia.

La începutul anului, mai scrie gsp.ro, Jo luase decizia de a se retrage din fotbal, însă se pare că sunt șanse mari să joace pentru CFR Cluj în a doua parte a sezonului.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇