Dan Petrescu propune un jucător de la CFR Cluj la naționala Italiei, alături de Compagno

Dan Petrescu propune un jucător de la CFR Cluj la naționala Italiei, alături de Compagno

Dan Petrescu (55 de ani) a propus un jucător de la CFR Cluj pentru naționala Italiei.

„Bursucul” Petrescu a reacționat în legătură cu convocarea lui Andrea Compagno pe lista preliminară a naționalei Italiei pentru meciurile cu Anglia și Malta și l-a propus, de la CFR Cluj, pe Simone Scuffet (26 de ani) – portarul campioanei României -, pentru convocare.

Antrenorul a spus că Andrea Compagno merita să fie convocat, chiar și pe lista preliminară a Italiei, având în vedere prestațiile sale din Superligă.

ADVERTISING

"E un lucru pozitiv pentru fotbalul românesc. Am vorbit azi cu Simone (Scuffet) în autocar, l-am întrebat “Te-a surprins?”. A zis “Da și nu prea. Antrenorul vrea mereu ceva nou la echipa națională, Mancini vrea să aducă jucători cu entuziasm”.

Compagno merită, asta e părerea mea, dar m-a surprins. M-aș bucura să-l cheme selecționerul și pe Simone (Scuffet), pentru că a făcut un sezon excelent", a spus Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă, conform DigiSport.

FCSB a anunțat că a fost înștiințată de către oficialii federației italiene de fotbal că Andrea Compagno a fost trecut pe lista preliminară a lui Roberto Mancini.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!