CFR Cluj i-a făcut o nouă propunere lui Debeljuh: "A zis că se gândește"

CFR Cluj i-a făcut o nouă propunere lui Debeljuh: "A zis că se gândește"

CFR Cluj a anunțat că i-a făcut o nouă propunere atacantului Gabriel Debeljuh, jucător care a promis că nu va mai evolua niciodată pentru gruparea din Gruia.

Președintele Cristi Balaj a declarat că CFR Cluj i-a adresat o nouă invitație să se întoarcă în România pentru a juca la echipa a doua și în Cupa României, după ce a fost scos de pe lista pentru Superliga.

"Am discutat cu el și i-am recomandat, fiind sub contract cu noi, să vină la Cluj să-și continue recuperarea, mai ales că intră în linie dreaptă. Când îi permite medicul, să înceapă să joace la echipa a doua, unde sunt terenuri foarte bune, să intre 15-30 de minute, după care vom juca în Cupa României. Poate să joace o repriză, o jumătate de repriză și să înceapă încet încet să intre în ritm pentru că are nevoie de acești pași. A zis că se gândește", a spus Cristi Balaj la Fanatik Superliga.

ADVERTISING

La finalul anului trecut, Debeljuh le-a reproșat conducătorilor că nu i-au plătit recuperarea și operația și au uitat de el.

"Nu, nu am acceptat și nu am semnat niciun contract cu CFR. Înțelegerea noastră va intra în ultimele șase luni în ianuarie. Chiar nu știu dacă voi continua la Cluj, eu observ că nici clubul nu vrea să continue cu mine. Nici nu vorbesc cu conducerea, mai discut uneori cu antrenorul, cu el am o relație bună. Cu conducerea nu am nici o relație.

Încă aștept să-mi plătească recuperarea pe care am achitat-o din banii mei. Am plătit bilete de avion, hotel, recuperarea propriu-zisă și nu mi-au înapoiat nici un cent. Să vedem ce se va mai întâmpla, dar la cum văd situația acum nu cred că voi mai juca vreodată pentru CFR", a spus Debeljuh pentru Gsp.ro.

ADVERTISING

Apoi, Debeljuh a explicat de ce refuză să mai joace pentru CFR, club pentru care a marcat 24 de goluri în campionat.

"Eu nu-mi risc cariera când sunt în ultimele șase luni din contract! Nici măcar nu mi-au propus un contract nou și nu au fost deloc alături de mine în perioada aceasta în care nu am putut juca. Dacă voi fi apt și pregătit sută la sută voi fi disponibil, da, dar o să mai dureze și nu sunt dispus să scurtez perioada pentru recuperare, e prea important să nu mă accidentez din nou. Să continuu la CFR e foarte greu de imaginat, pentru că sunt dezamăgit total de cum s-au purtat cu mine după cât de mult am făcut pentru acest club", a mai spus croatul.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!