FCSB protestează și face o solicitare publică: Măsura cerută după înfrângerea cu UTA

FCSB protestează și face o solicitare publică: Măsura cerută după înfrângerea cu UTA

FCSB a făcut o solicitare publică, luni, după înfrângerea cu UTA, 1-3 la Arad, în etapa a 29-a a Superligii României.

Maniera de arbitraj a lui Andrei Chivulete din meciul UTA – FCSB 3-1 l-a făcut pe Mihai Stoica, managerul general al FCSB, să facă o solicitare publică.

Stoica a cerut șefilor Comisiei Centrale a Arbitrilor să nu-l mai delege pe Andrei Chivulete la meciurile "roș-albaștrilor" din play-off-ul Superligii. Managerul general al FCSB consideră că rbitrul meciului de la Arad a permis arădenilor un joc dur şi nesancţionat.

ADVERTISING

"A fost un arbitraj… Ştiu că nu se pot refuza arbitri, dar adresez o rugăminte fierbinte domnului Vassaras şi CCA. Să nu-l mai delege pe Chivulete la meciurile noastre. Pe un asemenea teren, când tolerezi un joc foarte dur, cu o nonşalanţă care mă duce cu gândul la altele, grave, atunci nu mai vreau să oficieze la meciurile noastre din play-off.

Mi se pare foarte ciudat. Există o intrare a lui Batha la începutul meciului, dar nu i se dă cartonaş, apoi mai face încă un fault şi încă unul. Roşu poate se putea da la copil, la Rareş Pop. Îi place foarte mult să gesticuleze (n.r. - lui Chivulete). Cum să nu dai galben în minutul 8, apoi să urmeze altele? Nu se poate scuza, e bătaie de joc la adresa unei echipe, care vine şi joacă.

ADVERTISING

Când faci aşa ceva tu, Chivulete, ce mesaj transmiţi? Că puteţi să-i rupeţi pe ăştia. O să vin cu trei faze, din cariera lui Chivulete.

Eu nu vreau să fim arbitraţi de Chivulete. Sunt arbitri care au mai greşit împotriva noastră, dar eu nu-l suspectez de nimic pe Chivulete. Nu vreau să apar la comisii, că nu am dovezi, dar Chivulete mi-a făcut un raport în trecut că i-am lezat personalitatea. Comisia a hotărât că nu am lezat.

Rog comisia din suflet să nu-l delege la meciurile noastre. Când lasă asemenea intrări, poate influenţa rezultatul. Mi-e greu să scot din context arbitrajul, modul în care a arbitrat Chivulete, dar e de apreciat atitudinea cu care a jucat UTA", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!