Stere Halep, despre starea Simonei după suspendarea provizorie pentru dopaj: "E unicată la așa ceva"

Stere Halep, despre starea Simonei după suspendarea provizorie pentru dopaj: "E unicată la așa ceva"

Tatăl Simonei Halep, Stere, a oferit prima reacție după ce Simona Halep a fost suspendată provizoriu pentru dopaj.

Stere Halep dezvăluie că Simona are o stare de spirit bună deoarece este nevinovată.

"Vedem un lucru normal care se poate întâmpla la oricare. Specialiștii vor spune, nu putem să știm ce s-a întâmplat. Nu sunt specialist. Sunt convins că niciodată (nu a luat ceva - n.r.). Trebuie răbdare și Dumnezeu va scoate la lumină lucrul ăsta. Și noi suntem curați în suflet că Simona e curată, curată", a spus Stere Halep la Antena 3.

ADVERTISING

"Nu a luat niciodată nicio niciodată vreo substanţă. Simona e unicată la așa ceva, nu ar fi apelat niciodată la așa ceva. Starea ei de spirit e bună, dacă în suflet e curată, n-are de ce se teme", a adăugat acesta.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat, vineri, că Simona Halep a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanță aflată pe lista interzisă a Agenției Mondiale Antidoping (WADA) din 2022.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În consecință, Simona a fost suspendată provizoriu și nu va putea să concureze sau să participe la niciun eveniment de tenis organizat de WTA sau ITF.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!