Ipoteză lansată de Ionuț Lupescu după ce Simona Halep a fost suspendată provizoriu pentru dopaj: "Au trădat-o"

Ipoteză lansată de Ionuț Lupescu după ce Simona Halep a fost suspendată provizoriu pentru dopaj: "Au trădat-o"

Ionuț Lupescu a vorbit despre situația Simonei Halep, suspendată provizoriu pentru dopaj.

Un apropiat al familiei Halep, Lupescu afirmă că există o posibilitate majoră ca Simona Halep să fi fost trădată de antrenorul sau medicul ei.

De altfel, Simona a și folosit termenul de trădare în prima reacție oferită după anunțul Agenției Internaționale de Integritate a Tenisului (ITIA).

"Ea a demonstrat în toată cariera ei că nu are nevoie de dopaj pentru a fi în top. Acum, ea a trecut la noul antrenor, cu tot cu staff-ul acestuia. Şi a avut încredere totală în oamenii din jurul ei", a spus Lupescu pentru ProSport.

ADVERTISING

"Tu, ca sportiv, când e competiție majoră, cum e un turneu ca US Open, nu stai să vezi tot ce iei. Vor spune unii că trebuie să ştii, dar nu e chiar aşa… Când ai încredere, tu iei ce ți se dă şi te concentrezi pe latura sportivă, de analiză a adversarilor… Nu mai zic că şi dacă ți s-ar zice mai multe denumiri nu ai avea cum să le cunoşti sau să le reții pe toate. Antrenorul sau medicul cred că au trădat-o pe Simona, la unul dintre ei face referire în declarați", a adăugat fostul internațional român.

ADVERTISING

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat, vineri, că Simona Halep a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanță aflată pe lista interzisă a Agenției Mondiale Antidoping (WADA) din 2022.

În consecință, Simona a fost suspendată provizoriu și nu va putea să concureze sau să participe la niciun eveniment de tenis organizat de WTA sau ITF.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!