Sorana Cîrstea, mesaj neașteptat după ce Simona Halep a fost suspendată provizoriu pentru dopaj: "O știu suficient de bine"

Sorana Cîrstea, mesaj neașteptat după ce Simona Halep a fost suspendată provizoriu pentru dopaj: "O știu suficient de bine"

Sorana Cîrstea și-a arătat susținerea pentru Simona Halep printr-o scrisoare postată pe rețelele de socializare.

Chiar dacă rivalitatea dintre cele două este mare, Sorana este convinsă ca Simona nu a luat intenționat nicio substanță interzisă.

"Deși poate nu suntem cele mai bune prietene, o știu suficient de bine pe Simona încât să cred cu tărie că ea nu s-ar fi atins niciodată intenționat de vreo substanță dopantă.

Tenisul reprezintă fair-play și pune rivalitățile deoparte. Simona este o mare jucătoare și a ajuns aici prin propriile merite.

ADVERTISING

Chiar sper că va lupta și va ajunge la lumina în cele din urmă, atât pentru ea, cât și pentru iubitul nostru sport.

WADA este un organism extrem de profesionist care o va ajuta în acest demers", se arată mesajul Soranei Cîrstea.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat, vineri, că Simona Halep a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanță aflată pe lista interzisă a Agenției Mondiale Antidoping (WADA) din 2022.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În consecință, Simona a fost suspendată provizoriu și nu va putea să concureze sau să participe la niciun eveniment de tenis organizat de WTA sau ITF.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!