Sport Resolutions ia o nouă decizie în cazul de dopaj al Simonei Halep

Sport Resolutions ia o nouă decizie în cazul de dopaj al Simonei Halep

În timp ce fanii Simonei Halep așteaptă un verdict în cazul de dopaj, tribunalul independent Sports Resolutions a luat o nouă decizie.

Verdictul în cazul Simonei Halep mai întârzie, după ce judecătorii tribunalului londonez au decis să reexamineze esantionale parțiale și/sau sigilate din suplimentele nutritive contaminate folosite de sportiva noastră, potrivit ProSport.

Astfel, cei trei arbitri au decis duplicarea analizării existenței substanței Roxadustat în probe, într-un laborator acreditat de WADA.

ADVERTISING

Ei vor să aibă certitudinea contaminării suplimentelor nutritive cu substanță activă din Evrenzo, așa cum echipa de apărare a Simonei Halep a susținut.

În cazul în care se va dovedi că suplimentele au fost contaminate sunt șanse bune ca Simona să scape cu o pedeapsă foarte mică și să revină curând pe teren.

Compoziția, caracteristicile de fabricație, prezentarea și etichetarea suplimentelor sunt neconforme și au modificat, esențial, produsele ingerate de sportiva din România, potrivit sursei citate.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!