Presa din Ungaria dezvăluie cât ar putea fi suspendată Simona Halep: "Își permite cei mai buni avocați din lume"

Presa din Ungaria dezvăluie cât ar putea fi suspendată Simona Halep: "Își permite cei mai buni avocați din lume"

Jurnaliștii maghiari au analizat cazul de dopaj în care este implicată Simona Halep.

Cea mai importantă publicație de sport din Ungaria, Nemzeti Sport, a comentat cazul în care este implicată Simona și a notat că strategia de apărare a sportivei noastre este să demonstreze că a luat suplimente care conțin roxadustat fără să știe de prezența acestei substanțe interzise.

Potrivit sursei citate, echipa de apărare face eforturi să găsească un alt vinovat și pedeapsa pe care Simona o poate primi în acest caz ar fi de 8-9 luni de suspendare.

ADVERTISING

"Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne este destinația finală, dar există o perspectivă de cel puțin opt luni până la nouă luni, cu toate consecințele ei previzibile și neprevăzute. Simona își poate permite cei mai buni avocați din lume", a scris Nemzeti Sport.

Amintim că Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din 2022.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat că Simona Halep a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanță aflată pe lista interzisă a Agenției Mondiale Antidoping (WADA) din 2022.

ADVERTISING

În consecință, Simona a fost suspendată provizoriu și nu va putea să concureze sau să participe la niciun eveniment de tenis organizat de WTA sau ITF.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!