Spania a învins Germania cu 6-0 în Liga Națiunilor

Spania a învins Germania cu 6-0 în Liga Națiunilor

Selecţionata Spaniei a umilit echipa Germaniei cu scorul de 6-0, marţi seara, pe teren propriu, iar acest succes i-a adus câştigarea grupei şi calificarea la turneul final al Ligii Naţiunilor la fotbal.

Ferran Torres (Manchester City) a reuşit o triplă pentru iberici, celelalte goluri fiind marcate de Alvaro Morata, Rodri şi Mikel Oyarzabal, în faţa unei echipe experimentale a Germaniei.

Franţa, campioana mondială en titre, avea deja asigurată prezenţa la turneul final, dar a învins Suedia cu 4-2 şi a retrogradat echipa scandinavă în Liga B. Olivier Giroud a reuşit o ''dublă'' pentru Les Bleus, celelalte goluri fiind semnate de Pavard şi Kingsley Coman.

ADVERTISING

Vicecampioana mondială Croaţia a evitat retrogradarea deşi a pierdut cu 2-3 acasă în faţa Portugaliei, campioana europeană şi câştigătoarea primei ediţii a Ligii Naţiunilor. Kovacic a marcat ambele goluri ale gazdelor, care au evoluat aproape o repriză în zece oameni, Ruben Dias a înscris de două ori pentru lusitani, iar Joao Felix a marcat celălalt gol.

Muntenegru a promovat în Liga B după 4-0 cu Cipru. Ciprioţii au retrogradat în Liga C. Luxemburgul a remizat acasă cu Azerbaidjanul, 0-0, într-un meci în care Danel Sinani a ratat un penalty şi a avut o bară.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Malta, echipă antrenată de italianul Devis Mangia (ex-Universitatea Craiova) a ratat promovarea în Liga C, după 1-1 acasă cu Insulele Feroe. Maltezii aveau nevoie de o victorie, chiar şi la limită, dar nu au reuşit-o şi feroezii au promovat.

Gibraltarul a reuşit să acceadă în Liga C, după 1-1 cu Liechtenstein pe teren propriu.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇