Siyabonga Ngezana și-a făcut planurile după transferul la FCSB: Dezvăluirea făcută în Africa de Sud

Siyabonga Ngezana și-a făcut planurile după transferul la FCSB: Dezvăluirea făcută în Africa de Sud

Siyabonga Ngezana (25 de ani), fotbalist transferat de FCSB în schimbul a 600.000 de euro din Africa de Sud, a vorbit cu presa din țara natală înaintea mutării la București.

Transferul-surpriză al FCSB este văzut ca o oportunitate foarte mare de jucătorul sud-african, care și-a dezvăluit planurile de viitor.

După mutarea la FCSB, Ngezana vrea să rămână cât mai mult timp în Europa și să joace la un nivel bun pentru a fi văzut de alte echipe mai importante din fotbalul european.

De asemenea, fundașul central cumpărat de FCSB de la Kaizer Chiefs a spus că își dorește să ajungă la echipa națională a Africii de Sud.

ADVERTISING

"E o foarte mare oportunitate pentru mine ca să cresc. Acest transfer îmi va deschide, cu siguranță, multe uși. Mă voi asigura că stau cât mai mult în străinătate. Vreau să folosesc mutarea asta, să profit pentru a avea oportunități mai bune pe viitor. Am și echipa națională în gând, vreau să ajung în echipă.

Când joci în Europa ești înconjurat de oportunități. Vreau să învăț și să mă dezvolt, pentru că nu știi niciodată cine te privește. N-am fost surprins când mi s-a spus că voi merge în Europa, a fost visul meu și știam că se va întâmpla într-o zi", a spus Siyabonga Ngezana, conform presei din Africa de Sud.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!