Primele declarații ale fundașului Ngezana, prezentat oficial de FCSB: ”E o provocare imensă”

Primele declarații ale fundașului Ngezana, prezentat oficial de FCSB: ”E o provocare imensă”

Fundașul sud-african Siyabonga Ngezana (25 de ani) a fost duminică prezentat și oficial de către vicecampioana României FCSB.

Într-o conferință de presă oficială, Ngezana a părut extrem de degajat și de încrezător în propriile forțe, dar și în ale echipei, dezvăluind faptul că a refuzat și o altă ofertă importantă înainte de a semna cu FCSB.

„Sunt foarte fericit că am ajuns la FCSB, e o provocare imensă pentru mine. Abia aștept să încep antrenamentele și să joc. Am mai fost în Europa, la Fulham, două săptămâni, în 2016, deci nu sunt prima dată pe acest continent. Sunt fericit că am ajuns în Europa. Am început să mă antrenez în Africa de Sud câtă vreme așteptam viza”, a punctat Ngezana, jucătorul pentru care FCSB a plătit peste 600.000 de euro.

ADVERTISING

Fundașul central al roș-albaștrilor a dezvăluit că a avut o ofertă și de la Sheriff Tiraspol, campioana Moldovei, dar a preferat echipa lui Charalambous: „Am ales FCSB, știu că în România e un fotbal bun și calitatea competiției m-a atras”.

Fundaşul în vârstă de 25 de ani, care va purta tricoul cu numărul 30, a ajuns în cantonamentul roş-albaştrilor din Olanda și va evolua cel mai probabil și primele sale minute pe 5 iulie, în amicalul cu PAOK Salonic. La nivel profesionist, el a evoluat de-a lungul carierei pentru Kaizer Chiefs, adunând 123 de partide și 6 goluri.

ADVERTISING

Dawa, Haruț și Ngezana sunt acum cele trei soluții de fundași centrali pe care îi are la dispoziție în lot FCSB.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!