Venus Williams anunță că vrea să joace tenis până la o vârstă incredibilă

Venus Williams anunță că vrea să joace tenis până la o vârstă incredibilă

Tenismena americană Venus Williams, 43 de ani acum, se pregătește să ia startul pentru a 24-a oară în carieră la turneul de Mare Șlem de la Wimbledon, un adevărat record.

Ea spune că are planuri mărețe în carieră și se gândește să ia startul în competițiile WTA până la o vârstă chiar respectabilă, 50 de ani, afirmând că este singura capabilă să facă acest lucru.

Venus a respins în continuare varianta unei eventuale retrageri din tenis, chiar și la vârsta pe care o are, explicând că nu ar fi imposibil ca ea să joace în continuare până la 50 de ani: "Nimeni nu a mai făcut-o până acum, aşa că dacă cineva ar fi capabil, eu sunt acea persoană", a declarat Venus Williams pentru Daily Mail, ea primind o invitaţie pentru turneul de la Wimbledon, pe care l-a câştigat de cinci ori.

ADVERTISING

Williams a revenit în competiții la turneul pe iarbă din Olanda de la s'Hertogenbosch, după peste 5 luni de absență provocată de o accidentare la mușchii ischiogambieri.

Venus Williams v Lindsay Davenport: Wimbledon Final 2005 (Extended Highlights)

Până acum, în circuit, cea mai longevivă a fost Martina Navratilova, câștigătoare a 18 Grand Slamuri la simplu, care a jucat tot până la 50 de ani, însă în ultimii ani doar în circuitul de dublu.

Luni, Venus o va înfrunta pe Elina Svitolina, în primul tur al turneului de la All England Club.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!