Două crime în România, în mai puțin de 24 de ore

Două crime în România, în mai puțin de 24 de ore

Doi români au fost reținuti, în noaptea de sâmbătă spre duminică, fiind suspectați de comiterea unor crime.

Primul caz este cel al unui bărbat din Satu Mare, care lucra ca zugrav şi făcea şi alte munci de amenajare a locuinţei. Acesta este acuzat că a tăiat gâtul unei femei care îl angajase pentru astfel de lucrări şi i-a reproşat calitatea execuţiei acestora.

Crima a avut loc sâmbătă, într-un apartament din municipiul Satu Mare. 

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că primele date din anchetă arată că o femeie de 48 de ani a angajat un bărbat care muncea ca zugrav să îi realizeze lucrări de renovare a apartamentului. La finalul lucrărilor, proprietara apartamentului s-a arătat nemulţumită şi i-a reproşat muncitorului calitatea slabă a lucrărilor.Acesta şi-a pierdut cumpătul, a luat un cuţit şi i-a tăiat femeii gâtul.

ADVERTISING

Bărbatul a fost ridicat şi, după mai multe ore de audieri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au decis să îl reţin pe bază de ordonanţă. Duminică, suspectul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de omor.

Al doilea caz este cel al unui alt bărbat, în vârstă de 39 de ani, din judeţul Argeş, care a fost reţinut pentru infracţiunea de omor, fiind suspectat că şi-a ucis cu un cuţit vecinul, la beţie. Bărbatul a mai fost condamnat pentru furt şi fusese reabilitat.

ADVERTISING

Crima a fost anunţată la 112 în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02:00. 

Primele cercetări făcute de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Domneşti arată că un bărbat de 39 de ani, din localitatea Mălureni, în timp ce se afla la locuinţa vecinului său, de 67 de ani, pe fondul consumului de alcool şi al discuţiilor în contradictoriu, l-a înjunghiat pe acesta din urmă.

Cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, împreună cu poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş.

ADVERTISING

Bărbatul de 39 de ani a fost dus la sediul poliţiei, pentru audieri, iar după administrarea probatoriului, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş a dispus reţinerea acestuia, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă.

Nu se cunosc deocamdată motivele pentru care cei doi s-au luat la ceartă după ce au băut împreună. 

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că agresorul a mai făcut închisoare, el fiind condamnat pentru furt, însă fusese reabilitat, fapta de omor de care este acuzat nefiind considerată recidivă în ceea ce priveşte infracţiunile.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇