Speranțe pentru FCSB? Vlad Chiricheș pleacă de la Cremonese

Speranțe pentru FCSB? Vlad Chiricheș pleacă de la Cremonese

Presa italiană scrie despre plecarea iminentă a lui Vlad Chiricheș de la Cremonese, ceea ce ar putea constitui o speranță pentru FCSB, care îl dorește foarte mult pe fostul căpitan al naționalei României.

Chiricheș, 33 de ani, a fost adus de echipa din Cremona în iulie 2022 și ar mai fi avut contract cu echipa care a retrogradat în Serie B până la finalul sezonului următor.

Presa peninsulară scrie însă că oamenii din conducere nu se vor mai baza pe fundașul central român: „Chiricheș nu mai face parte din planuri. Rezilierea e o ipoteză concretă acum”, au scris cei de la Tuttomercatoweb.

ADVERTISING

Doar 17 meciuri a bifat Chiricheș la Cremona, fiind o lungă perioadă accdeintat în sezonul trecut, în care a strâns totuși peste 1000 de minute în Serie A. Vlad Chiricheș a evoluat pentru FCSB în perioada ianuarie 2012 - august 2013, după care el a fost vândut la Tottenham pentru 9,5 milioane de euro.

În ultima declarație legată de Chiricheș, Becali a dezvăluit că așteaptă un răspuns definitiv al românului, căruia îi va oferi cel mai mare salariu din, campionatul românesc.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!