Alexandru Băluță, surprins de ce a găsit la FCSB: "E diferență mare"

Alexandru Băluță, surprins de ce a găsit la FCSB: "E diferență mare"

Alexandru Băluță (29 de ani), fotbalist transferat în această vară, s-a declarat surprins de ce a găsit la FCSB.

FCSB l-a deturnat pe Alexandru Băluță din drumul către Universitatea Craiova, echipa lui Mihai Rotaru – cu care avea o înțelegere -, iar fotbalistul nu regretă alegerea făcută.

Recent, Băluță s-a declarat surprins de ce a găsit la FCSB în materie de antrenamente și de mentalitate față de experiența din Ungaria, de la Akademia Puskas. Fotbalistul român a vorbit despre obiectivul pe care îl are alături de echipa "roș-albastră".

ADVERTISING

"E o perioadă grea, în care acumulăm. Sunt zile cu câte două antrenamente. Nu e ușor nici fizic, nici mental, dar, cu cât e mai greu, cu atât o să fie mai ușor în timpul cantonamentului. M-am obișnuit aici, îmi place foarte mult pentru că se muncește din greu. Echipa are un potențial mare, sunt băieți foarte buni și cred că putem să facem lucruri mari anul acesta.

Din punct de vedere al antrenamentelor nu mi-a fost ușor. E o diferență mare între ce am făcut în Ungaria și ce fac aici. Sunt antrenamente mult mai intense, o mentalitate mult mai puternică aici. D-asta îmi și place foarte mult. Sunt sigur că vom avea realizări mari împreună. Poate tranziția a fost mai ușoară pentru că am mai jucat în Liga 1 și pe majoritatea jucătorilor îi cunosc, astfel că mi-a fost ușor să vorbesc cu ei și să mă înțeleg.

ADVERTISING

Cu siguranță, obiectivul este titlul mult așteptat de fani, de toată lumea. Va fi o muncă grea și trebuie să o luăm pas cu pas, să nu ratăm nicio zi, să acumulăm din fiecare antrenament și să învățăm. Sincer, nici nu m-am gândit la rivale. Toate echipele s-au pus la punct și va fi un campionat disputat", a spus Alexandru Băluță, conform sport.ro.

În România, Alexandru Băluță a jucat la academia de fotbal a lui Gică Popescu, Chindia, Viitorul și Universitatea Craiova până să ajungă la FCSB.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!