Simona Halep și-a anulat participarea la ultimul turneu din 2021

Simona Halep și-a anulat participarea la ultimul turneu din 2021

Simona Halep a ținut să facă două anunțuri de ultimă oră, fiind prezentă la Cluj-Napoca, la partida dintre România și Peru, în special ținând să îi fie alături lui Horia Tecău la, cel mai probabil, ultimul său meci pe care l-a disputat în cariera sa de 36 de ani.

După meciul de dublu câștigat de Tecău și Copil, meci care a parafat calificarea noastră la ultimul baraj către Davis Cup Finals, Simona Halep a oferit un interviu pentru televiziunea DigiSport.

În timpul acestui interviu a declarat că nu va mai ajunge la turneul demonstrativ Africa Cares de la Johannesburg, care ar trebui să aibă loc între 18-19 decembrie. Românca a luat această decizie din cauza răspândirii noi variante de coronavirus, Omicron: "Am anulat, nu mai merg. Nu știu dacă evenimentul s-a anulat, nu vreau să vorbesc tâmpenii. Eu nu mai merg, pentru că mi-e teamă. Nu vreau să risc nimic", a spus Simona Halep, într-un interviu acordat DigiSport.

Turneul Africa Cares avea ca scop promovarea tenisului în Africa de Sud și de a combate violența împotriva femeilor.

ADVERTISING

Alături de Halep, trebuiau să mai ajungă în Africa și Iga Swiatek, Venus Williams sau Martina Hingis.

De asemenea, Halep și-a anunțat ferm participarea la barajul Fed Cup din aprilie cu Polonia, în deplasare, baraj pentru calificarea la turneul final Fed Cup sau Bilie Jean King. Căpitanul nejucător al României a fost numit Daniel Dobre.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!