Italienii, lipsiți de indulgență: Nota primită de Simona Halep pentru prestațiile din acest an

Italienii, lipsiți de indulgență: Nota primită de Simona Halep pentru prestațiile din acest an

Jurnaliștii italieni au publicat un „catalog” din tenis în care le-au oferit note jucătoarelor pentru prestațiile din 2021.

Iar Simona Halep a primit doar nota 5 din partea jurnaliștilor de la Tennis Circus, care nu au ținut însă cont de faptul că sportiva noastră a fost mai mult accidentată.

"Nunta ei va fi ținută minte mai mult decât prestațiile din sezonul 2021 pentru jucătoarea din Constanța. Accidentarea, cu siguranță mult mai serioasă decât am fi putut prezice, i-a afectat tot programul, dar s-a consolat cu nunta făcută în vară", a scris Tennis Circus.

ADVERTISING

Mai slab decât Simona au fost notate doar Serena Williams (nota 4) și Kim Clijsters (nota 3).

La polul opus, Garbine Muguruza a primit nota 10 din partea jurnaliștilor italieni. Emma Răducanu a fost notată cu 9, Leylah Fernandez cu 8, iar Anastasia Pavlyuchenkova cu 7.

În 2021, Simona a suferit patru accidentări care au ținut-o departe de teren pentru aproape jumătate de an.

În aceste condiții, a disputat o singură finală, la Transylvania Open, pe care a pierdut-o cu Anett Kontaveit. Ea va termina anul pe locul 20.

ADVERTISING

Simona a ratat prezența la Roland Garros și Wimbledon, iar la Australian Open a fost eliminată în sferturi, în timp ce la US Open a părăsit competiția în optimi.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!