Simona Halep, întrebată dacă l-ar fi demis pe Darren Cahill în cazul în care îi propunea să meargă la US Open: Răspunsul sportivei noastre

Simona Halep, întrebată dacă l-ar fi demis pe Darren Cahill în cazul în care îi propunea să meargă la US Open: Răspunsul sportivei noastre

Simona Halep a fost întrebată dacă l-ar fi demis pe Darren Cahill în cazul în care acesta îi cerea să meargă la US Open.

Australianul a afirmat recent că ar fi fost demis de Halep în cazul în care i-ar fi făcut această propunere. Totuși, Simona a menționat că nu ar fi renunțat la Cahill dacă această situație s-ar fi ivit.

"N-aș fi făcut asta. El mereu m-a înțeles, a acceptat dorințele mele. M-a susținut tot timpul și nu m-a forțat niciodată să fac ceva", a spus Simona Halep la TVR 1.

De asemenea, Simona a explicat și ce i-a transmis Cahill despre evenimentele de la US Open.

ADVERTISING

"Mi-a spus că nu se poate ieși deloc și că este un pic epuizant să tot urmărești și să respecți restricțiile, dar a zis că e bine și că așa se pot face și mai multe turnee", a completat Simona.

Totodată, Simona a menționat că nu regretă absența de la US Open.

"Nu mă feresc de jucătoare bune ca să câștig un turneu. Dacă-l câștig când joacă toate e bucuria și mai mare. Nu m-am gândit să fie oportunitate, m-am gândit la ce bine pentru mine. Nu am niciun regret că nu m-am dus", a conchis Simona.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe
ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!