Simona Halep a început să plângă după ce Ashleigh Barty și-a anunțat retragerea: Mesajul emoționant al sportivei noastre

Simona Halep a început să plângă după ce Ashleigh Barty și-a anunțat retragerea: Mesajul emoționant al sportivei noastre

Simona Halep a avut o reacție emoționantă după ce australianca Ashleigh Barty și-a anunțat retragerea la doar 25 de ani.

Simona a mărturisit că a început să plângă după anunțul făcut de prietena sa și i-a urat să se bucure de viață.

"Ash, ce pot să spun, știi că lăcrimez acum, da? Prietena mea, îmi vei lipsi în circuit. Erai diferită și specială și am împărțit anumite momente incredibile. Ce urmează pentru tine? Să fii campioană în golf?! Fii fericită și bucură-te de viață la maxim", a scris Simona pe Twitter.

ADVERTISING

Ashleigh Barty este jucătoarea care a dominat total tenisul feminin în ultimii ani și conduce detașat în clasamentul WTA.

Ea are în palmares trei turnee de Grand Slam câștigate la Roland Garros 2019, Wimbledon 2021 și Australian Open 2022.

A mai câștigat turneul de la Miami de două ori și pe cel de la Cincinnati o dată. A disputat un total de 21 de finale, reușind să câștige 15 dintre ele.

În trecut, Barty a mai avut un moment în care s-a retras din tenis și a jucat cricket. Australianca este una dintre cele mai bune prietene ale Simonei Halep.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!