Simona Halep a găsit vinovații în cazul de dopaj: "Pentru greșeala lor plătesc eu prețul"

Simona Halep a găsit vinovații în cazul de dopaj: "Pentru greșeala lor plătesc eu prețul"

Simona Halep (32 de ani) a găsit vinovații pentru situația în care a ajuns în cazul de dopaj în care este implicată.

Într-un interviu acordat pentru Paris Match, Halep a vorbit despre cazul său de dopaj și a dat vina pe Patrick Mouratoglou și echipa francezului pentru testul doping picat la US Open 2022.

Simona a spus cu subiect și predicat că suplimentul pe care l-a consumat, Keto MCT, a fost recomandat de Mouratoglou și echipa lui, iar ei trebuiau să verifice dacă suplimentul este sau nu bun pentru consum.

ADVERTISING

Sportiva noastră a declarat că "din cauza greșelii lor" ea plătește prețul și cariera este pusă în pericol.

"Sunt sigură că ce s-a întâmplat n-a fost cu intenție și sunt recunoscătoare că el și-a recunoscut greșeala, care e și greșeala echipei. Da. Ei sunt cei care mi-au dat acest supliment. Și din cauza acestei greșeli, greșeala lor de fapt, eu sunt singura persoană care plătește prețul: o carieră de 25 de ani distrusă!

N-am mai avut nicio legătură de câteva luni. Și nici nu m-am mai antrenat la Academia Mouratoglou de anul trecut. Nu mai lucrăm împreună.

ADVERTISING

A fost pentru prima dată când am luat colagen și nu voi mai lua niciodată așa ceva! Până la acest caz, luam doar minerale și vitamine în cantități foarte mici", a spus Simona Halep pentru Paris Match, citată de Adevărul.

Simona Halep așteaptă în prezent să-i fie judecat apelul depus la TAS după pedeapsa de patru ani de suspendare primită din partea ITIA și Sports Resolutions.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!