Selecționerul Norvegiei, analiză dură a echipei României după ratarea barajului pentru EURO: ”Sunt la un nivel inferior”

Selecționerul Norvegiei, analiză dură a echipei României după ratarea barajului pentru EURO: ”Sunt la un nivel inferior”

Selecționerul echipei naționale a Norvegiei, viitoarea adversară a României în Nations League, a făcut o analiză dură echipei tricolore după ce joi am ratat calificarea la EURO 2021, la capătul barajului din Islanda.

Echipa lui Rădoi a fost învinsă cu 2-1 și astfel și-a luat adio de la un EURO pe care îl va organiza la București.

Antrenorul suedez al Norvegiei, Lars Lagerback, a vorbit la conferința de presă oficială de dinaintea partidei cu România, meci care are loc în Nations League, duminică seara de la ora 19, LIVE pe SpotMedia.ro.

”România este mai presus de toate o echipă cu o tehnică bună. Ei nu au aceeași experiență ca Serbia, așa că, dacă îi comparăm cu ei, românii sunt la un nivel inferior. Dacă nu suntem dornici de răzbunare după ce am arătat ultima dată, nu suntem profesioniști. Am încredere că vom face un meci bun mâine seară”.

Declarația făcută de Lagerback sâmbătă seara în fața jurnaliștilor norvegieni.

Norvegia a pierdut și ea barajul spre EURO, tot joi seara, scor 1-2 în fața Serbiei, după un meci decis în prelungiri.

Mirel Rădoi anunță schimbări în naționala României

Meciul cu Norvegia are loc pe stadionul Ullevaal din Oslo, aceasta fiind a treia etapă din Liga Națiunilor, iar România e lideră în grupă cu 4 puncte.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Mircea Lucescu dezvăluie faptul că a fost la un pas să îl transfere pe Gianluigi Buffon

Două recorduri uriașe stabilite de Iga Swiatek după triumful de la Roland Garros

PNL aleargă cu un sac spart în spate spre linia de sosire

D.A.