Mircea Lucescu dezvăluie faptul că a fost la un pas să îl transfere pe Gianluigi Buffon

Mircea Lucescu dezvăluie faptul că a fost la un pas să îl transfere pe Gianluigi Buffon

Mircea Lucescu, reputatul antrenor român care acum a ajuns din nou în Ucraina, dar pe banca celor de la Dinamo Kiev, recunoaște că pe vremea când o antrena pe marea rivală Șahtior a fost aproape să dea lovitura cu un mare transfer.

Il Luce, 75 de ani acum, a dezvăluit în Italia faptul că în 2012 a vrut să facă un super-transfer, pe vremea când o antrena pe Șahtior Donețk.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

E vorba de aducerea marelui Gianluigi Buffon, portarul legendar de la Juventus: „După primul meci direct jucat în toamna lui 2012, în grupele Ligii Campionilor, noi am discutat de mai multe ori cu impresarul său și cred că era tentat să accepte oferta noastră. Din păcate, patronul nostru nu a mai dorit acest transfer până la urmă.

Mircea Lucescu a alcătuit un prim „11” al jucătorilor antrenați de el: Doar un român a prins loc în echipă

Dacă venea Buffon în Ucraina, ar fi fost o mare lovitură, inclusiv ca imagine. Similar cu sosirea lui Cristiano Ronaldo la Juventus”, a sunat declarația făcută de tehnicianul român într-un interviu acordat presei din Peninsulă, la Tuttosport.

D.A.

Iată și alte subiecte de mare interes pe care le puteți citi pe SpotMedia.ro:

Rapid, bătută măr de FC U Craiova 1948

Baranga a ajuns şeful Oficiului pentru Combaterea Spălării Banilor după 11 ani la ORNISS: Premierul Orban spune că n-a avut informații despre diploma falsificată

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro