Scenariul lansat de un tenismen în cazul lui Djokovic: El n-ar fi venit în Australia

Scenariul lansat de un tenismen în cazul lui Djokovic: El n-ar fi venit în Australia

Vasek Pospisil este convins că Novak Djokovic a fost folosit de politicienii din Australia pentru a da un exemplu.

Tenismenul canadian, fost număr 25 în clasamentul ATP, dezvăluie că Nole, de care se foarte apropiat și pe care l-a vizitat în luna decembrie la Belgrad, era pregătit să nu se deplaseze în Australia.

"Novak nu ar fi venit în Australia dacă n-ar fi primit o excepție de a intra în țară din partea guvernului (pe care a primit-o, vezi decizia inițială a jdecătorului Kelly). Ar fi lipsit de la Australian Open și ar fi stat acasă și nimeni nu ar fi vorbit despre toată această nebunie", a scris Vasek Pospisil pe rețelele de socializare.

ADVERTISING

"La mijloc există însă o agendă politică, cu alegerile care vor urma, și asta este evident. Nu este vina lui. Nu și-a forțat intrarea în țară și nu și-a făcut propriile reguli. Era pregătit să rămână acasă", a continuat acesta.

Curtea Federală din Melbourne a decis, duminică, să dea dreptate Ministerului Imigrării și să-l deporteze pe Novak Djokovic.

În consecință, liderul clasamentului ATP nu va juca la Australian Open, turneu pe care l-a câștigat de nu mai puțin de nouă ori în carieră.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Procesul liderului clasamentului ATP a început la ora 00:30 - ora României, iar pledoariile avocaților au durat aproximativ cinci ore. După alte trei ore, judecătorii Justice Allsop, Justice Besanko și Justice O'Callaghan au anunțat decizia finală, care a fost unanimă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇