Sabrina Voinea lansează acuzații grave după scandalul de la Jocurile Olimpice: Arbitrele au falsificat poza

Sabrina Voinea lansează acuzații grave după scandalul de la Jocurile Olimpice: Arbitrele au falsificat poza

Sabrina Voinea Maneca a lansat acuzații grave la Jocurile Olimpice, după ce în proba de la sol americanca Jordan Chiles a făcut contestație și arbitrii i-au schimbat nota, urcând astfel pe locul 3.

Sabrina Voinea susține că a fost depunctată pe nedrept pentru ca ar fi plecat într-o linie acrobatică cu călcâiul în afara liniei.

Ea susține că poza folosită de arbitre era din prima zi de concurs, nu de luni. Astfel, Voinea afirmă că arbitrele au complotat contra sa pentru a o avantaja pe americancă.

„Ele (arbitrele - n.r.) au spus că am ieșit din covor, dar eu nu am ieșit. Au avut o poză la îndemână în care au zis că eu am ieșit din covor, dar acea poză nu era de ieri (luni - n.r.), nu a fost de ieri, de la finala de la sol. Nu atinge piciorul meu, nu am ieșit deloc din covor și acea poză, probabil a fost de la finbala pe echipe sau din prima zi de concurs, calificări, dar în niciun caz de ieri. Am analizat tot solul și nimeni nu a văzut că eu am ieșit din covor”, spune, la Antena 3, Sabrina Voinea.

ADVERTISING

De asemenea, Voinea mai spune că arbitrele au indus-o în eroare și pe Nadia Comăneci cu poza falsificată.

„În poza aia mi-au prins călcâiul, nu costumul sau altceva. Deci e o poză falsă, care nu este făcută ieri. (…) Am plâns foarte mult, pentru că știu că a fost cel mai bun sol pe care l-am făcut, am tras de mine cât am putut, am fost mai bună și ca la europene și ca la mondiale și ei o țin pe a lor”, adaugă gimnasta.

Sabrina Voinea a depus contestație, dar aceasta a fost respinsă. În schimb, contestația americancei a fost acceptată, iar Ana Bărbosu a pierdut locul 3. Sabrina Voinea a încheiat pe 5.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇