S-a aflat adevăratul motiv pentru care Tuchel a fost dat afară de la PSG. Totul a plecat din seara scandalului de la meciul cu Istanbul

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Tuchel a fost dat afară de la PSG. Totul a plecat din seara scandalului de la meciul cu Istanbul

Scandalul iscat de Sebastian Colțescu, arbitrul român, la meciul dintre PSG și Istanbul BB din grupele UEFA Champions League se pare că ar fi dus, printr-un efect de domino, și la îndepărtarea de la clubul francez a antrenorului german Thomas Tuchel.

PSG l-a dat afară pe Tuchel în ajunul Crăciunului, deși echipa sa tocmai învinsese pe Strasbourg cu 4-0, iar deși prima ipoteză era că această despărțire a avut loc prin prisma rezultatelor slabe ale formației din ultima vreme, presa internațională vine cu o nouă variantă.

ADVERTISING
"LISTEN TO ME!" Demba Ba furious in Paris after an incident during the game.

Se pare că decizia francezilor pleacă chiar de la acea seară a meciului PSG - Istanbul, atunci când arbitrul român Sebastian Colțescu a fost acuzat de rasism la adresa secundului Pierre Webo.

Președintele FRF, despre cazul lui Sebastian Colțescu: Ce anchetă a demarat UEFA la solicitarea Federației Române de Fotbal

Neamțul Tuchel i-ar fi luat apărarea în acea seară lui Colțescu, ba mai mult, a avut un conflict cu unul dintre jucătorii turci, iar acest lucru a dus la decizia conducătorilor parizieni, după cum anunță cotidianul spaniol AS.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În plus, fostul manager de la Borussia Dortmund nu ar fi dorit că jucătorii lui PSG să meargă la vestiare împreună cu turcii, în semn de solidaritate cu Webo, a stat pe bancă până s-a terminat scandalul și a acuzat apoi un complot la adresa lui PSG.

PSG e aproape acum să-l aducă pe Mauricio Pochettino ca antrenor pe Parc des Princes, în locul lui Tuchel, argentinianul fiind fostul manager de la Tottenham.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Un arbitru de top din România îi ia apărarea lui Sebastian Colţescu

ADVERTISING

Demba Ba dezvăluie că a fost sunat de Sebastian Colțescu

Planul lui Sebastian Colțescu în cazul de rasism: Ar putea câștiga o sumă uriașă

Ladislau Boloni sare în apărarea lui Sebastian Colțescu și explică de ce nu este un act de rasism

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!