Roger Federer vine cu o veste bună

Roger Federer vine cu o veste bună

Tenismanul elveţian Roger Federer, care a avut două operaţii la genunchi în acest an, a postat pe Instagram o fotografie în care se poate vedea că a reluat antrenamentele, transmite ziarul belgian Le Soir.

Din cauza problemelor fizice, Federer nu a jucat aproape deloc în acest an, ultimele meciuri disputate de el având loc la Australian Open. Fostul lider mondial a venit însă acum cu veşti bune, postând pe Instagram o fotografie în care se poate vedea cum se antrenează din nou, pe suprafaţă dură, la domiciliul său.

ADVERTISING

"Sunt pe calea cea bună", a afirmat în urmă cu circa trei săptămâni Federer, care pe 8 august a împlinit 39 de ani. "Revin treptat, dar nu mă voi grăbi şi nu vreau să pun presiune pe mine. Voi participa la un turneu doar când voi fi  100% pregătit. În acest moment, se pare că voi putea reveni la Australian Open în ianuarie", a spus atunci elveţianul.

 Federer este acum locul 5 mondial şi l-a văzut pe Rafael Nadal egalându-i, după victoria la Roland Garros, recordul de 20 de turnee de Mare Şlem câştigate.

ADVERTISING

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇