Modificări în lotul naționalei României: Nu mai puțin de patru jucători au devenit indisponibili!

Modificări în lotul naționalei României: Nu mai puțin de patru jucători au devenit indisponibili!

Mirel Rădoi se vede nevoit să efectueze modificări în lotul de jucători convocat pentru următoarele meciuri ale naționalei României.

Nicușor Bancu, Mihai Bălașa, Vlad Chiricheș și Valentin Cojocaru nu mai vin la convocare, în locul lor fiind chemați Cristi Ganea, Bogdan Mitrea, Cristian Manea și Cristian Bălgrădean.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"De la anunțarea lotului de 23 de jucători pentru meciurile naționalei din noiembrie, Mirel Rădoi a pierdut deja 4 opțiuni… Astfel, după ce Bancu și Bălașa au devenit indisponibili, fiind înlocuiți de Cristi Ganea și Mitrea, acum se mai confirmă două absențe.

Accidentarea suferită de Vlad Chiricheș la club și care l-a ținut în afara lotului lui Sassuolo pentru ultima partidă din campionat se dovedește, în urma rezultatelor investigațiilor medicale, că va necesita o recuperare care îl face indisponibil pe fundaș pentru meciurile României din 11, 15 și 18 noiembrie. Astfel, Vlad nu se va mai alătura lotului la Mogoșoaia.

În același timp, portarul Valentin Cojocaru de la FC Viitorul Constanța a devenit indisponibil", se arată pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

Lotul convocat de Mirel Rădoi are acum următoarea configurație:

Portari: Ciprian Tătărușanu (AC Milan/Italia, 72/0), David Lazar (Astra Giurgiu, 0/0), Cristian Bălgrădean (CFR Cluj, 1/0);

Fundași: Cristian Ganea (Aris Salonic, 5/0) Valentin Crețu (FCSB, 0/0), Vasile Mogoș (Chievo Verona/Italia, 1/0), Iulian Cristea (FCSB, 1/0), Bogdan Țîru (Jagiellonia/Polonia, 2/0), Ionuț Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 11/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 21/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 10/1), Mario Camora (CFR Cluj, 1/0), Bogdan Mitrea (Sepsi OSK Sf. Gheorghe 0/0);

Mijlocași: Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 23/1), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 42/6), Alexandru Băluță (Akademia Puskas/Ungaria, 5/1), Erik Bicfalvi (FC Ural/Rusia, 4/0), Dan Nistor (Universitatea Craiova, 4/0), Alexandru Albu (UTA Arad, 0/0), Dennis Man (FCSB, 4/1), Florin Tănase (FCSB, 3/0);

Atacanți: George Pușcaș (Reading/Anglia, 19/7), Denis Alibec (Kayserispor/Turcia, 15/2).

  • Mihai Bălașa (Universitatea Craiova) a fost înlocuit, în urma unei accidentări, de Bogdan Mitrea (Sepsi OSK Sf. Gheorghe).
  • Nicușor Bancu (Universitatea Craiova), devenit indisponibil, nu a mai fost convocat, în locul său venind Cristian Ganea (Aris Salonic)
  • Vlad Chiricheș (Sassuolo) a fost înlocuit, în urma unei accidentări, cu Cristian Manea (CFR Cluj)
  • Valentin Cojocaru (FC Viitorul Constanța), devenit indisponibil, a fost înlocuit de Cristian Bălgrădean (CFR Cluj).

Naționala României va juca pe 11 noiembrie cu Belarus (amical), pe 15 noiembrie cu Norvegia (Liga Națiunilor) și 18 noiembrie cu Irlanda de Nord (Liga Națiunilor).

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!