Rivaldo, surprins de situația în care se află Ianis Hagi

Rivaldo, surprins de situația în care se află Ianis Hagi

Rivaldo a comentat situația lui Ianis Hagi de la Rangers.

Ajuns rezervă la gruparea scoțiană, Ianis Hagi este sfătuit să caute o altă echipă, unde să joace în mod regulat.

"Nu urmăresc meciurile din Scottish Premier League regulat, însă este o surpriză să aflu că Ianis Hagi nu joacă titular constant. Este un jucător foarte talentat, am fost impresionat cu adevărat de jocul său când l-am urmărit. Are o personalitate grozavă pe teren și este clar că trebuie să joace mai des", a spus Rivaldo, potrivit Prosport.

ADVERTISING

"Se află într-un moment în care trebuie să joace mai des. Poate că ar putea să încerce să găsească o alternativă, la un alt club, pentru a continua să joace regulat. Are nevoie să joace, pentru a putea să-și continue dezvoltarea ca jucător. Nu trebuie să-și piardă încrederea fiind rezervă la Rangers. Ar putea deveni și un jucător important al echipei naționale a României în curând, așa că l-aș sfătui să înțeleagă dacă vor urma mai multe oportunități la Rangers în viitorul apropiat sau dacă va trebui să caute un alt club la care să-și demonstreze valoarea", a completat fostul mare fotbalist brazilian.

ADVERTISING

Transferat în vară cu 3,4 milioane de euro de la Genk, Ianis Hagi a început sezonul ca titular, dar în ultimele luni a fost folosit foarte puțin de antrenorul Steven Gerrard.

Ianis are două goluri și 8 assisturi în 20 de meciuri jucate în acest sezon.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇