Demba Ba și Sebastian Colțescu au vorbit din nou după incidentul de la Paris

Demba Ba și Sebastian Colțescu au vorbit din nou după incidentul de la Paris

Ousmane N’Doye a intermediat pacea între Sebastian Colțescu și Demba Ba.

Fostul mijlocaș al lui Dinamo susține că arbitrul român și atacantul lui Istanbul Basaksehir au vorbit la telefon și au lămurit episodul din urmă cu o săptămână, de pe Parc des Princes din Paris.

"Am aflat numărul lui Coltescu, i-am spus că sunt alături de el. Știu că nu e rasist deloc. A fost o neînțelegere. A vrut să arate spre bancă. Am vorbit apoi cu Demba Ba. E prietenul meu foarte bun. Eu i-am dat pasa lui Demba Ba ca să dea primul gol la națională. I-am explicat și el a înțeles foarte bine. I-am dat numărul lui Sebi și i-am zis să-l sune, să vorbească. Fără televizor, fără nimic", a povestit N'Doye pentru Sport.ro.

ADVERTISING

"Din partea mea, era frumos să fac asta și am făcut. Demba e senegalez, la fel ca mine. Au vorbit, s-au înțeles foarte bine. Amândoi m-au sunat înapoi și mi-au zis că sunt foarte fericiți. Demba mi-a zis că Sebi e un om foarte bun, la fel și Colțescu despre Demba. Ei doi s-au înțeles", a adăugat N'Doye.

Sebastian Colțescu a stârnit un scandal uriaș în timpul meciului din Liga Campionilor dintre Paris Saint Germain și Istanbul Basaksehir când a folosit remarca "ăla negru" pentru a-l arăta pe antrenorul secund al echipei turce, Pierre Webo.

ADVERTISING

Imediat, Webo i-a cerut explicații lui Colțescu pentru termenul folosit, considerat rasist, iar Demba Ba a fost cel mai vocal.

În cele din urmă, jucătorii au părăsit terenul, iar meciul a fost amânat.

Arbitrul român riscă acum o suspendare uriașă in partea Comisiei de Control, Etică și Disciplină a UEFA.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇