Rezultatele serii în Europa: PSG, Atletico și Napoli s-au făcut de râs

Rezultatele serii în Europa: PSG, Atletico și Napoli s-au făcut de râs

PSG, Atletico Madrid, Napoli, AS Roma și Lyon se numără printre echipele europene care au evoluat miercuri seară și au obținut rezultate sub așteptări.

PSG, cu Messi, Icardi, Di Maria, Wijnaldum sau Hakimi în echipa de start, a reușit doar un egal, scor 1-1, la Lorient, echipă aflată pe locul 19. Parizienii au fost conduși la pauză și au egalat prin Icardi în minutul 91. Sergio Ramos, intrat la pauză, a fost eliminat în minutul 86, după două cartonașe galbene în 5 minute. Lorient avea 8 înfrângeri consecutive, în care a marcat doar două goluri.

ADVERTISING

Atletico Madrid a ajuns la a patra înfrângere la rând în campionat, record absolut în epoca Diego Simeone, scor 1-2 la Granada. Deși au deschis scorul în minutul 2, prin Joao Felix, campionii Spaniei au fost învinși de echipa aflată pe locul 14. După acest meci, Atletico ajunge pe locul 5 și riscă să piardă și locurile de Champions League.

Napoli a pierdut pe teren propriu, scor 0-1 cu Spezia, locul 17 în campionat, care n-a mai câștigat un meci de la începutul lui noiembrie. A fost un autogol al lui Jesus în minutul 37, oaspeții neavând niciun șut pe spațiul porții tot meciul! Napoli ajunge astfel la al treilea eșec în patru etape, după ce runda trecută câștigase la AC Milan.

ADVERTISING

Spezia a devenit prima echipă care câștigă un meci în Serie A fără să tragă vreun șut pe spațiul porții.

Iată și alte rezultate notabile ale serii:

AS Roma - Sampdoria 1-1

Lyon - Metz 1-1

Marseille - Reims 1-1

Sassuolo - Bologna 0-3 (Chiricheș a fost rezervă la gazde)

Venezia - Lazio 1-3 (Radu a fost titular la oaspeți)

Empoli - AC Milan 2-4

Inter - Torino 1-0

Bilbao - Real Madrid 1-2 (scor stabilit în minutul 10)

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇