Evoluție dezamăgitoare pentru Messi, care primește cea mai mică notă după egalul lui PSG în Ligue 1

Evoluție dezamăgitoare pentru Messi, care primește cea mai mică notă după egalul lui PSG în Ligue 1

Lionel Messi a avut o evoluție dezamăgitoare pentru PSG sâmbătă seara în remiza cu Lens, scor 1-1 în Ligue 1, el fiind imediat taxat de jurnaliștii din Hexagon.

Proaspătul câștigător al Balonului de Aur, al șaptelea din carieră, a primit cea mai mică notă din partea echipei de jurnaliști a celebrului cotidian francez L’Equipe.

Starul din Argentina a primit nota 4 pentru evoluția cu Lens, cea mai mică acordată jucătorilor lui PSG, ca și Danilo Pereira, Leandro Paredes sau Keylos Navas.

Cea mai bună notă a primit-o Prsnel Kimpembe, care a fost notat cu 7: „Prea discreți!„, a titrat celebrul cotidian francez, cu referire la prestația lui Lionel Messi și a lui Kylian Mbappe.

PSG a salvat un egal la Lens în ultima secundă, după golul lui Wijnaldum din minutul 92. Lens a condus marea echipă pariziană după reușita semnată de Fofana în minutul 62.

ADVERTISING

Chiar dacă a primit nota 4, Messi a avut totuși 5 șuturi spre poarta lui Lens, dintre care unul a țintit bara. Argentinianul are un singur gol în Ligue 1 și trei reușite în Champions League pentru PSG.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!