Recital semnat de Leo Messi într-o nouă victorie a lui PSG. Accidentare gravă pentru Neymar (Video)

Recital semnat de Leo Messi într-o nouă victorie a lui PSG. Accidentare gravă pentru Neymar (Video)

Lionel Messi și-a încântat din nou fanii, fanii celor de la Paris Saint-Germain, care a bifat o nouă victorie în Ligue 1, în deplasarea de la AS Saint-Etienne.

Scorul a fost 3-1 pentru oaspeți, în etapa cu numărul 15 din Franța, iar Leo Messi nu și-a trecut numele printre marcatori, însă a pasat decisiv la fiecare gol marcat de echipa sa.

Interesant este că Saint-Etienne a marcat pentru 1-0 în minutul 23 prin Bouanga, însă totul s-a năruit în minutul 45 după cartonașul roșu primit de Kolodziejczak.

ADVERTISING

Marquinhos, Di Maria și iarăși Marquinhos au semnat golurile lui PSG în minutele 45, 79 și 91.

Interesant este de remarcat și debutul lui Sergio Ramos, în sfârșit primele minute pentru el după transferul de la Real Madrid, Ramos fiind titular și integralist de altfel pentru parizieni.

În fine, am avut și accidentarea groaznică a lui Neymar, căruia cel mai probabil i-a cedat glezna pe final de partidă, după un contact cu un jucător rival, brazilianul având minute în șir de plâns zgomotos pe gazon, acesta părăsind cu targa terenul.

Ultima dată când Messi a mai reuşit trei pase de gol într-un meci a fost în luna februarie a anului trecut, în poarta lui Betis, pe când încă îmbrăca tricoul Barcelonei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!