FC Barcelona anunță că Messi și Iniesta ar putea reveni la echipă

FC Barcelona anunță că Messi și Iniesta ar putea reveni la echipă

Preşedintele clubului FC Barcelona, Joan Laporta, a vorbit, într-o conferinţă de presă cu ocazia prezentării lui Dani Alves, şi despre Lionel Messi şi Andres Iniesta, doi foşti jucători emblematici ai clubului, scrie tuttomercatoweb.com.

Răspunzând la o întrebare despre posibila revenire a celor doi la catalani, Laporta a spus: „Nu exclud. S-a întâmplat cu Dani (Alves) care a spus că vârsta este doar un număr. Vorbim de doi jucători de excepţie. Nu pot să prevăd viitorul, ei încă joacă. Îi vom lua mereu în considerare, dar în acest moment au contracte în derulare cu alte cluburi. În viaţă nu se ştie însă niciodată”.

ADVERTISING

Fostul internaţional spaniol Andres Iniesta a anunţat că şi-ar dori să se întoarcă într-o zi la FC Barcelona, clubul de la care s-a lansat şi pe care l-a părăsit în 2018 pentru a merge în Japonia, la Vissel Kobe.

Andres Iniesta (37 ani) şi-a exprimat această dorinţă, marţi, într-un interviu pentru Catalunya Radio.

El a plecat în urmă cu trei ani de la gruparea blaugrana semnând un contract până în 2024 cu gruparea niponă.

''Nu ştiu ce se va întâmpla în viitor, mi-ar plăcea să revin la Barca la un moment dat, nu ştiu acum pe ce post. Mi-aş dori să ajut echipa şi din altă postură decât cea de jucător, asta mi-aş dori, dar nu ştie nimeni care va fi viitorul. Aş dori să devin antrenor'', a menţionat Iniesta.

ADVERTISING

Format la centrul de juniori al clubului catalan, Iniesta a disputat 669 de meciuri pentru prima echipă a lui FC Barcelona, alături de care a câştigat în total 31 de trofee, ultimul în 2018.

El a evoluat de 124 de ori pentru selecţionata Spaniei, cu care a cucerit două titluri de campion european (2008, 2012) şi titlul de campion al lumii, în 2010, fiind autorul golului victoriei în finala cu Olanda (1-0 după prelungiri).

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!