Rezultate bune pentru România la Campionatul Mondial de Aquathlon

Rezultate bune pentru România la Campionatul Mondial de Aquathlon

Reprezentanții României la Campionatul Mondial de Aquathlon s-au clasat între top 10 sportivi și au șanse mari să se califice la Jocurile Mondiale din Bali 2023.

Felix Duchampt, sportiv francez naturalizat care concurează în competițiile de triatlon pentru România, s-a clasat pe locul 6 din 55 de sportivi care au luat startul la World Triathlon Aquathlon Championships, competiție care a avut loc joi, 18 august, în Slovacia, la Samorin.

Distanțele de concurs au fost 1.000 metri înot și 5 km alergare. Felix Duchampt a trecut linia de sosire după 00:29:39, având al doilea cel mai bun timp la alergare dintre toți concurenții (00:15:13).

ADVERTISING

La feminin s-a concurat pe aceleași distanțe, iar România a fost reprezentată de Antoanela Manac, care a încheiat cursa pe locul 5 din 33 de sportive, după 00:34:27.

”Pentru a fi siguri că ne vom califica, anul viitor, la sfârșitul lunii mai trebuie să fim în top 20 mondial la Aquathlon”, a spus Antoanela Manac, într-un comentariu publicat pe pagina sa de Facebook.

Țara noastră a avut doi reprezentanți și la U23 masculin, pe Erick Rogoz (locul 9 din 19) și pe Vlad Adrian Remzing (locul 11). Distanțele de concurs au fost aceleași ca la seniori.

ADVERTISING

La competiție a mai participat și Adrian Notrețu, la paratriatleți, categoria PTS2. El a trecut linia de finish după 01:07:12 și fost singurul concurent la această categorie.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇