Reacția lui Bălgrădean după eliminarea lui CFR Cluj: A dat penalti pentru că suntem din România

Reacția lui Bălgrădean după eliminarea lui CFR Cluj: A dat penalti pentru că suntem din România

Portarul Cristian Bălgrădean a comentat eliminarea suferită de CFR Cluj în meciul cu Young Boys Berna, în urma unui penalti acordat cu mare ușurință de arbitru pe final.

„Suntem prea mici! A dat penalti pentru că suntem români! Din păcate nu mai putem întoarce rezultatul. Este o dezamăgire mare în rândul echipei, în rândul Romaniei! Nu meritam să pierdem această calificare, dar acest arbitru a făcut asta. Nici n-am ajuns la arbitru și mi-a dat roșu direct. Dar ce i-am zis? L-am întrebat cum să dea așa penalti, asta a fost singurul dialog avut. Suntem prea mici, trebuia să meargă Elveția nu România în 16-imi!”, a spus Bălgrădean la Digi Sport.

ADVERTISING

De asemenea, și căpitanul Mario Camora a fost foarte nervos la finalul meciului.

"Acest arbitru a fost penibil! Penibil! Nu știu cum arbitreaza în Europa League! E penibil! Dacă trebuia sa dea un fault, era pentru portarul nostru! Acest arbitru e penibil! Așa ceva n-am vazut în viața mea! Nici nu mai am cuvinte!", a spus Camora.

CFR Cluj a fost eliminată din Europa League după ce a pierdut, scor 1-2, cu Young Boys, în ultimul meci din Grupa A. CFR a primit golul de 1-1 în prelungiri, după un penalti acordat cu o ușurință incredibilă. Ardelenii aveau nevoie de victorie pentru a se califica.

ADVERTISING

În minutul 89, arbitrul a acordat un penalti pentru o presupusă lovitură a lui Bălgrădean, care a fost și eliminat. Reluările au arătat însă că penaltiul a fost acordat cu o mare ușurință deoarece Bălgrădean a atins mingea. Nsame a marcat din penalti și CFR Cluj a ratat o șansă foarte bună. Ultimul gol a fost marcat de Gaudino în minutul 90+6 pe contraatac.

Pe final, nervii au cedat, iar Djokovic a fost și el eliminat după ce i-a spus arbitrului că este zero barat.

După acest rezultat, AS Roma și Young Boys merg în primăvara Europa League, iar CFR Cluj este eliminată.

ADVERTISING

Clasamentul final al Grupei A arată astfel: 1. Roma 13p, 2. Young Boys 10p, 3. CFR Cluj 5p, 4. TSKA Sofia 5p.

CFR Cluj se va concentra astfel doar pe campionat, după ce a fost eliminată și din Cupa României. Iar duminică o așteaptă derbiul cu FCSB.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇